Otellerde, Catering Firmalarında ve Gıda Depolama Tesislerinde ürünlerin bozulmaması ve hijyen şartlarına uygun olarak saklanabilmesi için kurulan sistemlerdir.
Bu sistemlerde ürünlerin depolanma sürecindeki takibi, otellerde soğuk zincirden gelen ürünün depolanması ve müşteriye sunulmasına kadar geçen süredeki saklanma koşullarının kayıt altında tutulması HCCP ve ISO 2002 standartları gereğince zorunludur. Bu da iyi ve güvenilir bir otomasyon sistemi ile mümkündür.
Bu başlık altında toplanabilecek Proje ve Taahhüt işlerimiz;
Bakliyat depolarının Endüstriyel şartlarda soğutulması,
+5 ve -18°C Soğuk Oda sistemlerinin kurulması,
Market Dolap Sistemi,
Endüstriyel Mutfak Tipi Dik ve Tezgah Altı Dolaplar,
Soğuk tezgah altı çekmeceler,
Açık büfeler için soğuk küvetler ve soğuk yüzeyler,
Et, Tavuk ve Balık için kesimhane ve şoklama tesisleri.
Bu işin en önemli kısmı kurulacak olan sistemin tüm bileşenlerinin tek bir projede toplanmasıdır. Piyasada sistemi oluşturan farklı disiplinler kendi proje ve uygulamalarını yapmakta ve sistemin bir bütün olarak sorunsuz çalışması beklenmektedir. Bu noktada birçok sorun çıkmaktadır.
Firmamız uzun yıllar boyu biriktirdiği tecrübe ve mühendislik altyapısı ile tek elden sistemi dizayn etmekte ve uygulamasını yapmaktadır.